Michael's Happenings

Masterclass in SharePoint Collaboration and Governance (Denmark, March 2010)

I will be presenting the Masterclass in SharePoint Collaboration and Governance in Copenhagen (Denmark) on March 1, 2010, in conjunction with SkillsCreator. I’m not sure what this says :-), but if you can read it, then it’s for you:

Seminaret gennemgår bogen ”SharePoint Roadmap for Collaboration”, der også udleveres til alle deltagere.

Bogen gennemgår de forretningsmæssige og menneskelige gevinster ved brugen af SharePoint som platform for it-baseret samarbejde i en organisation og giver en række gode råd til, hvad du bør overveje, inden du går i gang med at rulle SharePoint ud i din virksomhed – eller hvordan du med en lille ekstraindsats kan forbedre den SharePoint-installation, du allerede har kørende.

And yes, the workshop will be presented in English.

Details and Registration