Conference Notes

Reminder: Masterclass in SharePoint Collaboration and Governance (Denmark, March 2010)

I will be presenting the Masterclass in SharePoint Collaboration and Governance in Copenhagen (Denmark) on March 1, 2010, in conjunction with SkillsCreator. If you are using SharePoint for collaboration and working on governance, this masterclass is for you!

Seminaret gennemgår bogen ”SharePoint Roadmap for Collaboration”, der også udleveres til alle deltagere.

Bogen gennemgår de forretningsmæssige og menneskelige gevinster ved brugen af SharePoint som platform for it-baseret samarbejde i en organisation og giver en række gode råd til, hvad du bør overveje, inden du går i gang med at rulle SharePoint ud i din virksomhed – eller hvordan du med en lille ekstraindsats kan forbedre den SharePoint-installation, du allerede har kørende.

The workshop will be presented in English.

Details and Registration

Categories: Conference Notes